Foto – Bonappetit.lv

Vistas gabaliņi “bang-bang” (Austrumu gaumē) 0

Pagatavošana

Vistas fileju sagriezt nelielos kubiņos apm. 2×2 cm.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Miltus sajaukt ar cieti, pievienot pienu un olu un kārtīgi samaisīt, lai mīkla kļūst viendabīga. Atsevišķā bļodā iebērt rīvmaizi, pievienot čili piparus. Vistas gabaliņus kārtīgi iemērkt mīklā un tad apvārtīt rīvmaizē. Cept uzkarsētā eļļā 3-4 min. no katras puses. Gatavus vistas gabaliņus pārlikt uz papīra dvielīša, lai notek liekie tauki.

Vistas gabaliņus pasniedz ar rīsiem, pārlejot ar Terijaki mērci un pārkaisot ar sezama sēkliņām.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.