Foto – no privātā arhīva

Valensijas paelja. Ceļojumā apgūta recepte 0

Pagatavošana

Sadala vistu un trusi 10 daļās, apkaisa ar sāli, sakarsē olīveļļu pannā un uz lēnas uguns apcep. Pasautē.

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 88
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Pieliek dārzeņus un maisot cep, tad pieliek ķiploku, papriku un nomizotu, sagrieztu tomātu. Sutina.

Ielej 1,2 l ūdens. Uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, tad ieliek rīsus un safrānu, berot vienmērīgi visam pannas saturam virsū.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vāra 8 minūtes uz lielas uguns, samazina uguni un sautē uz lēnas uguns kārtējās 8 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.