Foto – no privātā arhīva

Valensijas paelja. Ceļojumā apgūta recepte 0

Pagatavošana

Sadala vistu un trusi 10 daļās, apkaisa ar sāli, sakarsē olīveļļu pannā un uz lēnas uguns apcep. Pasautē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Pieliek dārzeņus un maisot cep, tad pieliek ķiploku, papriku un nomizotu, sagrieztu tomātu. Sutina.

Ielej 1,2 l ūdens. Uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, tad ieliek rīsus un safrānu, berot vienmērīgi visam pannas saturam virsū.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vāra 8 minūtes uz lielas uguns, samazina uguni un sautē uz lēnas uguns kārtējās 8 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.