Foto – no privātā arhīva

Valensijas paelja. Ceļojumā apgūta recepte 0

Pagatavošana

Sadala vistu un trusi 10 daļās, apkaisa ar sāli, sakarsē olīveļļu pannā un uz lēnas uguns apcep. Pasautē.

Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Lasīt citas ziņas

Pieliek dārzeņus un maisot cep, tad pieliek ķiploku, papriku un nomizotu, sagrieztu tomātu. Sutina.

Ielej 1,2 l ūdens. Uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, tad ieliek rīsus un safrānu, berot vienmērīgi visam pannas saturam virsū.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vāra 8 minūtes uz lielas uguns, samazina uguni un sautē uz lēnas uguns kārtējās 8 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.