Foto – Bonappetit.lv

Vistas īpašā mērce – eskabeče 0

Par eskabeče tiek dēvēta īpaša mērce, vai marināde – kurā tiek gatavots produkts. Pavārgāmatās ir atrodamas gan zivju eskabeče, gan dārzeņu. Šodien piedāvājam vēl vienu eskabeče pagatavošanas versiju. Šoreiz gatavosim vistu. Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Burkānus notīrīt un sagriezt pabiezās ripiņās. Sīpolus notīrīt un sagriezt gredzenos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un burkānus. Pievieno vistas gaļu un apcept arī to. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar 1 gl ūdens, pievienot smaržīgos piparus, lauru lapas un sautēt uz nelielas uguns apm. 30 min. Pievienot etiķi, ļaut uzvārīties, izslēgt uguni un atdzesēt.

Vistu ar visu katla saturu novietot ledusskapī uz 12 st.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz aukstu kā uzkodu ar svaigi maizi.

Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.