Ļoti vienkārši un gardi. Kefīrā marinēta vistiņa, cepta ar kartupeļiem un garšvielām 2

Sastāvdaļas – kefīrs, vistas šķiņķīši, kartupeļi, garšvielas, sāls, pipari, ķiploki, ķiršu tomāti. Daudzums ir uz izjūtām.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
Kā atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Nebija sūdzību par pašsajūtu…” Anatolija Danilāna ģimenē piedzīvots vissmagākais zaudējums
Lasīt citas ziņas

Vispirms gatavo marinādi. Smalki sagriež ķiploku, pievieno to kefīram, pievieno sāli, piparus un garšvielas pēc vēlmēm. Marinādi pārlej vistas šķiņķīšiem un ļauj pastāvēt vismaz 20 – 25 minūtes.

Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās. Liek cepamajā traukā, pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli, piparus un garšvielas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiploka daiviņas saspiež ar nazi un saliek uz kartupeļiem. Tomātiņus sagriež četrās daļās un arī saliek uz katupeļiem.

Pa virsu liek vistas šķiņķīšus un visu pārlej ar marinādes atlikumu.

Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 40 minūtes.

Ļoti vienkārši un ļoti gardi.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.