Foto – Shutterstock

Žāvētas aprikozes, pildītas ar pistācijām – burvīga uzkoda pie kafijas 0

Sastāvdaļas
• 20 žāvētu aprikožu
• 100 ml ūdens
• 100 g cukura
• 100 g biezpiena
• 50 g nesālītu pistāciju
• 50 ml saldā krējuma
• ēdamkarote vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Aprikozēm ar nazi veic horizontālu iegriezumu. Tad tās cukurūdenī izvāra mīkstas, nokāš un atdzesē ledusskapī. Biezpienu izberž caur sietu vai izmaļ gaļas mašīnā (biezpiens nedrīkst būt ieskābis). Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un pievieno biezpienam. Saldo masu pilda aprikozēs un tās pārkaisa ar piestā saberztām pistācijām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.