Foto – Shutterstock

Žāvētas aprikozes, pildītas ar pistācijām – burvīga uzkoda pie kafijas 0

Sastāvdaļas
• 20 žāvētu aprikožu
• 100 ml ūdens
• 100 g cukura
• 100 g biezpiena
• 50 g nesālītu pistāciju
• 50 ml saldā krējuma
• ēdamkarote vaniļas cukura

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Aprikozēm ar nazi veic horizontālu iegriezumu. Tad tās cukurūdenī izvāra mīkstas, nokāš un atdzesē ledusskapī. Biezpienu izberž caur sietu vai izmaļ gaļas mašīnā (biezpiens nedrīkst būt ieskābis). Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un pievieno biezpienam. Saldo masu pilda aprikozēs un tās pārkaisa ar piestā saberztām pistācijām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.