Foto – Dievietei.focus.lv

Zemeņu un banānu deserts 0

1. Biezpienu samaisa ar cukuru vai stēviju.

Reklāma
Reklāma
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Viedoklis
“Vai tiešām nevienam tas neliekas aizdomīgi?” Romāns Meļņiks vērš uzmanību uz absurdu autovadītāju eksāmenu kārtošanā
“Cirkulī” par tualeti jāmaksā? Soctīklotājus pārsteidz šķietami jauna kārtība degvielas uzpildes stacijās
Lasīt citas ziņas

2. Samaisa cukuru vai stēviju ar krējumu. Augļus notīra, nomazgā, sagriež un izklāj trauka dibenā.

3. Sagatavo želatīnu (vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma). Samaisa krējumu ar biezpienu un pievieno želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Iegūto masu pārlej augļiem, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto trauku ledusskapī uz 1-2 stundām.

5. Pasniedz porcijās, dekorējot ar tiem pašiem augļiem un ogām, kas ir deserta sastāvā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.