Foto – Dievietei.focus.lv

Zemeņu un banānu deserts 0

1. Biezpienu samaisa ar cukuru vai stēviju.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Lasīt citas ziņas

2. Samaisa cukuru vai stēviju ar krējumu. Augļus notīra, nomazgā, sagriež un izklāj trauka dibenā.

3. Sagatavo želatīnu (vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma). Samaisa krējumu ar biezpienu un pievieno želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Iegūto masu pārlej augļiem, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto trauku ledusskapī uz 1-2 stundām.

5. Pasniedz porcijās, dekorējot ar tiem pašiem augļiem un ogām, kas ir deserta sastāvā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.