Foto – Dievietei.focus.lv

Zemeņu un banānu deserts 0

1. Biezpienu samaisa ar cukuru vai stēviju.

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Baltijas jūra apdraudēta? NATO gatavojas Krievijas hibrīduzbrukumiem 41
FOTO. Uzmanību autovadītājiem! Vidzemes šoseju klāj melnais ledus – automašīnas netiek kalnā, vairākas iebraukušas grāvī 48
Lasīt citas ziņas

2. Samaisa cukuru vai stēviju ar krējumu. Augļus notīra, nomazgā, sagriež un izklāj trauka dibenā.

3. Sagatavo želatīnu (vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma). Samaisa krējumu ar biezpienu un pievieno želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Iegūto masu pārlej augļiem, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto trauku ledusskapī uz 1-2 stundām.

5. Pasniedz porcijās, dekorējot ar tiem pašiem augļiem un ogām, kas ir deserta sastāvā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.