Foto – Bonappetit.lv
Zemeņu ievārījums ar rozmarīnu 0
Pagatavošana
Zemenes nomazgāt, pēc vēlmes sagriezt smalkāk. Saldētas zemenes atkausēt. Pārlikt zemenes katliņā ar biezu apakšu, pievienot pārējās sastāvdaļas un vārīt 10 min. ik pa brīdim apmaisot.
Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Noteikti nezināji, ka šo 5 augļu mizas ir ēdamas, turklāt tās ir bagātas ar uzturvielām
Ievārījumu atdzesēt, izņemt rozmarīna zariņus, pārlikt stikla burciņā, apsegt ar vāku. Glabāt ledusskapī.
Avots-laperla-foto.livejournal.com




