Foto-Anda Krauze

Zupa ar sarkanajām lēcām un kūpinātu cūkgaļas krūtiņu 0

Kā gatavot?

Kūpinātu cūkgaļas krūtiņu sagriež palielos gabalos. Seleriju, sīpolus un ķiplokus sagriež kubiņos. Katlā ielej aptuveni 20 ml olīveļļas un apbrūnina gaļu, sīpolus, ķiplokus un seleriju. Kad garšaugi kļūst caurspīdīgi, pievieno 1 ēdamkaroti karija pulvera, 3 tējkarotes malta kumina un 3 lauru lapas. Pielej atlikušo olīveļļu. Samaisa. Pielej vistas buljonu. Uzvāra, noregulē lēnu liesmu un turpina vārīt aptuveni 20 minūtes. Pievieno lēcas un pavāra vēl 20 minūtes. Ja nepieciešams, piemet sāli un maltus melnos piparus pēc garšas. Katlu noņem no uguns un ļauj 10 minūtes atpūsties.

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar – kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 93
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Pasniedzot zupu, uzbārsta smalki sagrieztu svaigu koriandru un pievieno grieķu jogurtu (ja vēlas, to var aizstāt ar skābo krējumu).

Receptē norādītais daudzums 6 personām.

Gatavoja šefpavārs Normunds Šaiters mācību un atpūtas telpās “Viesistaba kazarmās”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.