Foto – Bonappetit.lv

Ziedkāposts ar sieru un rīvmaizi – Kreiceru gaumē 0

Pagatavošana

Ziedkāpostu sadalīt ziedos un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecināt.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā rīvmaizi. Pievienot sieru un smalki sakapātus zaļumus.

Ziedkāpostus pārlikt lielā dziļā traukā un pārkaisīt ar rīvmaizi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.