Foto no tematiskā izdevuma “Svinam mājās”

Ziemassvētku tēja ar garšvielām 0

Klasiskā variantā tai ir piparkūkām un karstvīnam radniecīga garšas buķete, tādēļ to labpatīk asociēt ar Ziemassvētkiem, kaut gan aromātisku tēju nav liegts baudīt, kad vien jūtams siltuma deficīts un organismam uzglūn vīrusi.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Visas garšvielas liek iepriekš sasildītā tējkannā, pārlej ar verdošu ūdeni un ļauj trīs minūtes ievilkties, tad nokāš un lej tasītēs. Ziemassvētku tēju tradicionāli pasniedz bez piena, bet var servēt ar medu, lai katrs pats to var saldināt pēc savas gaumes.

Recepte no tematiskā izdevuma “Svinam mājās”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.