Foto: Aija Geida

Zupa ar jaunajiem kabačiem un sorgo 0

Sastāvdaļas
• 150 g sorgo
• 3 zaļie kabači
• 150 g svaigā siera
• 3 burkāni
• 100 g žāvētas desas
• 2 l buljona
• 1–1,5 tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes malta koriandra
• zaļumi

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorgo nakti mērcē ūdenī. Kabačus nomazgā un sagriež kubiņos, svaigo sieru (Mālpils, biezpiena sieru) – gabaliņos, desu – salmiņos. Sorgo pārlej ar buljonu un vāra uz nelielas uguns pusstundu. Pieliek burkānus un vāra, līdz mīksti. Pēc tam pievieno kabačus, desu, garšvielas un sāli. Nedaudz pavāra, lai kabači kļūst mīksti, bet neizšķīst, un izslēdz uguni. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.