Publicitātes foto

5 netradicionālas garšvielas marinēšanai un konservēšanai 0

Nebaidies eksperimentēt!

Publicitātes foto
Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

Vasara ir laiks, kad ikviens savos piemājas dārzos audzē dažādas ogas, dārzeņus, augļus, savukārt tie, kuriem nav tādas iespējas, dodas uz mežu pēc tur pieejamajām dabas veltēm – sēnēm un meža ogām. Latvieši ir bijuši ļoti praktiski un saimnieciski no laika gala, tāpēc, ja ir tāda iespēja, konservē un marinē pieejamos produktus ziemai, lai gada aukstākajos mēnešos būtu iespēja atgriezties vasarā kaut tikai uz mirkli. Tirdzniecības centrs “Dole” ir sagatavojis sarakstu ar garšvielām, kuras pievienojot pie atsevišķiem konservējamajiem produktiem, tos var padarīt daudz baudāmākus.

“Vasarā katrs savos dārzos audzē visdažādākos dārzeņus, augļus un ogas, kā patisonus, kabačus, ķirbjus, gurķus, tomātus, bumbierus, avenes u.tml. Pēc tirdzniecības centra “Dole” nomnieku novērojumiem, tieši augusts un septembris ir tas laiks, kad palielinās pārdošanas apjomi un pastiprināti tiek iegādātas konservēšanai un marinēšanai nepieciešamās lietas, kā vāciņi, burciņas, pašlīmējošās etiķetes u.tml. Ja agrāk latvieši vairāk pieturējās pie tradicionālajām receptēm, tad tagad vairs nebaidās eksperimentēt un konservē dažādus dārzeņus kopā ar augļiem, augļus kopā ar ogām un ogas kopā ar dārzeņiem,” stāsta tirdzniecības centra „Dole” menedžere Liene Karpova.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tiem, kas joprojām vēlas izmēģināt jaunas receptes un sajust vēl nebijušas garšas nianses, tad tirdzniecības centrs “Dole” iesaka piecas garšvielas, kuras ir ne tikai veselīgas, bet spēs jau iemīļoto konservēšanas recepti padarīt īpaši gardu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.