Foto: Fotolia

TESTS: Ko slēpj jūsu zemapziņa? 0

Zīmējumā, kurš attēlots tālāk, no pirmā acu uzmetiena nav nekā neparasta, taču, ja tajā ieskatās rūpīgāk, atklājas veseli trīs zīmējumi. Kuru daļu ieraudzīsiet pirmo? Zīmējuma veidotāji apgalvo, ka tam piemīt psiholoģiska testa īpašības – tas, kura zīmējuma daļa jums iekrīt acīs pirmā, atklāj, kas jūs šobrīd nomāc un uz kas jums patiešām nepieciešams.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Jūsu īkšķu novietojums, sakrustojot pirkstus, atklāj daudz par jūsu personību 12
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
VIDEO. “Vai tu zināji, ka krāpniekam nemaz nav svarīgi, vai tev kontā ir vai nav nauda?” Padoms kā pārbaudīt, vai krāpnieki uz tava vārda nav paņēmuši kredītus 4
Lasīt citas ziņas

Ja vēlaties, lai tests būtu “tīrs”, aizveriet acis un palūdziet kādu citu ar kursora palīdzību novietot attēlu ekrānā. Tikai tad atveriet acis un pēc tam – izlasiet, ko par ieraudzīto saka testa atbildes. Nešmaucieties!

Foto: misstits.ru

*
*
*
*
*
*
*

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja pirmo ieraudzījāt meitenes seju
Jūsu nogurums sasniedzis kritisko punktu, kāds cilvēks vai cilvēki burtiski “ēd” jūsu enerģiju. Tie var būt kolēģi darbā vai kaitinoša kaimiņiene. Neļaujiet viņiem to darīt! Atpūtieties, palutiniet sevi.

Jūs esat ļoti laipns un sirsnīgs cilvēks, vienmēr labprāt palīdzat citiem, taču reizēm jums nedaudz vairāk uzmanības jāveltī sev. Ja tas nozīmē, ka jūs nosauks par egoistu, – lai tā būtu!

Ja pirmo ieraudzījāt ainavu ar diviem zirgiem
Labās ziņas: esat iemīlējies/-usies vai drīz iemīlēsieties. Tas nozīmē, ka jums ir attiecības, ar kurām jāstrādā, pat ja brīžiem šķistu sarežģīti. Kopā jūs abi, gluži kā savvaļas mustangi, spēsiet pārvarēt visus šķēršļus un nedienas.

Svarīgi, lai šajās attiecībās saglabājat savu “es”. Uzspēlēt nevajag, neesat jau uz skatuves. Jā, atklāt savu būtību var šķist bailīgi, taču šis risks atmaksāsies desmitkārši.

Ja jūsu uzmanību vispirms pievērsa dažādas sīkas detaļas (kalni tālumā, putni u.c.), jums vairāk jātic pašam sev. Pēdējā laikā esat palaidis garām labas izdevības, piekāpjoties citu priekšā. Kāpēc? Tās bija jūsu izdevības. Nebaidieties no saprātīga riska, jums viss izdosies!