Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
23. jūnijs, 2014
Drukāt

Ātri pagatavojama zemeņu siera kūka bez cepšanas. Fotorecepte soli pa solim (2)

Foto - invkus.blogspot.ruFoto - invkus.blogspot.ru

Sastāvdaļas:

1,5 glāzes nelielos gabaliņos salauztu cepumu

150 g sviesta

1/4 glāzes “Nutellas”

450 g saldkrējuma siera

2 glāzes cukura (1+1)

1/4 glāzes piena

1 glāze zemeņu

nedaudz vaniļas

1. Blenderī ieber 1 glāzi cukura un salauztus cepumus. Vienmērīgi sasmalcina.

2. Pievieno “Nutellu”, mīkstu sviestu un atkal miksē.

3. Cepamajā formā izklāj iegūto masu. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm. 

4. Tikmēr var gatavot virskārtu. Sablenderē saldkrējuma sieru, pienu, vaniļu un atlikušo cukuru.

5. Pievieno gabaliņos sagrieztas zemenes. Rūpīgi samaisa ar koka (vēlams) karoti.

6.Izņem pamatni no ledusskapja, apziež ar saldkrējuma siera maisījumu. Izlīdzina virsmu.

7. Liek kūku  ledusskapī vismaz uz uz 4 stundām. 20 minūtes pirms pasniegšanas izņem no ledusskapja un sagriež.

Recepte no invkus.blogspot.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. nesakariga recepte!

  2. loti skaisti ,galvenais garsigi

Draugiem Facebook Twitter Google+