Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
24. augusts, 2015
Drukāt

Kabači ar rīsu pildījumu

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(6–8 porcijas)

• Liels kabacis

• 400 g vārītu rīsu

• 150 g žāvētas gaļas vai kvalitatīvas desas

• Paprika

• 50 ml skābā krējuma

• 2 ēdamkarotes zaļumu: dilles, selerijas

• 1 tējkarote sāls

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ⅓ tējkarotes kurkumas

• ½ tējkarotes maltu melno sinepju graudu

Kabaci nomazgā un sagriež biezās (2–3 cm) šķēlēs. Izņem sēklotni un kārto uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Rīsus sajauc ar skābo krējumu, sāli, garšvielām, smalki sagrieztu papriku un žāvēto gaļu. Ja nav melno sinepju, var izmantot sinepes burciņā. Rīsu pildījumu liek kabaču aplīšos un cep līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25 minūtes, līdz virsa ir zeltaini brūna.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+