Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
9. septembris, 2014
Drukāt

Kabaču plācenīši ar biezpienu. Vienkāršas un veselīgas brokastis (2)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Daudzi zina, cik garšīgas ir kabaču pankūkas jeb plācenīši, bet tām ir daudzas variācijas, arī šī – ar biezpienu.

Nepieciešams

400 g kabaču

200 g biezpiena

2 olas

2 ēdamkarotes miltu

Sāls pēc garšas

Malti pipari

Zaļumi pēc vēlēšanās

Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

Kabaci sarīvē uz smalkas rīves. Pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10 minūtēm. Kad sāk suloties, tos nospiež vai izberž caur sietiņu. Pievieno biezpienu un maisa, līdz veidojas viendabīga mīkla. Pievieno olas. Atkal maisa un pievieno nedaudz miltu. Var pievienot sīki sagrieztus zaļumus. Sakarsē augu eļļu un veido nelielus plācenīšus. Apcep no abām pusēm, līdz plācenīši ir zeltaini brūni.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Noteikti ir gar”sīgi, bet pagatavošana der tikai nesteidzīg;am svētdienas brokastīm.

  2. Garshiigi. Gandriiz meeli noriju!

Draugiem Facebook Twitter Google+