Foto – Shutterstock.com

Krāsnī cepta jauktu pārslu putra 0

Sastāvdaļas 1 porcijai:
auzu pārslas 50g
griķu pārslas 50g
rīsu pārslas 50g
manna 50g
piens 350ml
cukurs 75g
olas 2gb
rieksti 50g
žāvēti augļi 50g
šķipsna sāls

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

Gatavošana
Uzsilda pienu, pievieno pārlas un mannu, uzvāra vijīgu putru, atdzesē. Atdala olas dzeltenumus un uzputo, iejauc putrā. Uzputo olas baltumus un iecilā masā. Masai pievieno riekstus un žāvētus augļus. Masu liek formiņā un cep 180°C 8 minūtes, līdz augša ir viegli brūna. Kārto šķīvi un labu apetīti!

Recepte no restorāna KID šefpavāra Kristapa Sīļa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.