Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
17. janvāris, 2015
Drukāt

Krāsnī cepti kartupeļi ar jogurta pildījumu (1)

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas (divām porcijām) – 2 lieli kartupeļi, 1 ola, 1 ēdamkarote dabiska jogurta vai krējuma, 50 g rīvēta cieta siera, zaļie lociņi, sāls, malti melnie pipari, čili pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Kartupeļus ar visu mizu nomazgā, nosusina, pārsmērē ar olīveļļu un cep 220 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 40 – 50 minūtes, kamēr ir pilnīgi izcepušies. Miziņai jābūt labi izceptai. Cepeškrāsni neslēdz ārā.

No karstiem kartupeļiem nogriež cepurīti un ar karoti izgrebj viduci.

Bļodiņā samaisa jēlu olu, jogurtu, daļu rīvēta siera, sasmalcinātus lociņus, garšvielas un kartupeļu izgrebto mīkstumu, lai izveidojas viendabīga masa.

Ar sagatavoto masu pilda kartupeļus, pa virsu uzkaisa rīvētu sieru un liek atpakaļ karstajā cepeškrāsnī uz 10 – 15 minūtēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Gardāk tomēr ir ar bekonu,ananāsiem smalki sagrieztiem, sieru un šampinjoniem…. pasniedzot ar ķiploku mērcīti,tādu kārtīgi biezu!

Draugiem Facebook Twitter Google+