Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
20. februāris, 2014
Drukāt

“Machiatto” ar sīrupu un putotu pienu. Citāda rīta kafija

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Two glasses of cappuccino coffee

Ja ikdienišķajai rīta kafijai radusies neliela apnikuma piegarša, var izmēģināt jaunas receptes.

Nepieciešams:

20 ml jebkāda sīrupa (vēlams košā krāsā)
30-40 ml tev ērtā veidā pagatavotas kafijas
15 ml karsta piena un 1 tējkarote saputota piena

Pagatavošana:

Vispirms mazā tasītē vai glāzē ielej sīrupu, tam virsū – kafiju, cenšoties nesajaukt kārtas. Pēc tam pievieno karstu pienu tā, lai centrā izveidotos aplis. To izrotā saputotu pienu un šokolādes mērci, izmantojot koka irbulīti.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+