Mobilā versija
+3.1°C
Aldonis, Agija
Trešdiena, 29. marts, 2017
1. augusts, 2014
Drukāt

Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem

Foto no liveinternet.ruFoto no liveinternet.ru

Sastāvdaļas

500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura

Pagatavošana

Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.

Recepte no liveinternet.ru

Pievienot komentāru

Čomisms, šarms un dinamīts. Testējam mēra kandidātus (52)"Latvijas Avīze" sāk vērtēt partiju pieteiktos līderus Rīgas domes vēlēšanām. Kādu atzīmi viņi pelnījuši par pirmo uznācienu?
Draugiem Facebook Twitter Google+