Mobilā versija
+7.1°C
Lilija, Liāna
Svētdiena, 30. aprīlis, 2017
10. janvāris, 2015
Drukāt

Pildīti apelsīni (1)

Foto no "Ziemassvētku avīzes"Foto no "Ziemassvētku avīzes"
Sastāvdaļas:

4 apelsīni,
100 g rupji rīvēta “Mozarella” siera,
1/2 krūzes jogurta,
1/2 krūzes lēcu vai mazu pupiņu.

Garšvielas:
2 ēdamkarotes svaigi rīvēta ingvera,
1 tējkarote karija garšvielu maisījuma,
1 tējkarote sasmalcināta kumina (Indijas ķimeņu).

Visiem augļiem noņem mizu, sagriež gabaliņos un apber ar cukuru, samaisa un tā atstāj 15 minūtes.

Uz pannas liek kausētu sviestu un apcep tajā garšvielas. Pēc tam pievieno augļu maisījumu un cep uz lēnas uguns.

 

Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Manuprāt, diezgnan neloģiski uzrakstīts. Kur liek jogurtu, “Mozarellu” un tās pupiņas?

Draugiem Facebook Twitter Google+