Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
8. jūnijs, 2015
Drukāt

Rasols tievētājiem. Liesi un veselīgi!

1680x1120-1024x683
Sastāvdaļas:

6 vārīti mazi kartupeļi
3 nelieli vārīti burkāni
6 marinēti gurķi (var jaukt ar svaigiem gurķiem)
2 mazi sīpoli
200 grami zaļo zirnīšu
200 grami pupu, sēņu (var aizstāt ar rīsiem)
Dilles
200 grami liesas mājas majonēzes
Sāls un pipari – pēc garšas

Arī daudzu iecienīto rasolu var pagatavot tā, lai tas palīdzētu zaudēt liekos kilogramus. Visi zina, ka pazīstamie salāti ir īsts drauds visiem tievētājiem. Bet mēs vēlamies būt tievas un pievilcīgas, tādēļ izdomājām, kā modernizēt tik gardos salātus un pārvērst tos par ko veselīgu un maz kaloriju saturošu.

Pagatavošana:

1. Nelielos kubiciņos sagriez kartupeļus, burkānus un gurķus. Sīpolus sakapā pēc iespējas smalkāk. Dārzeņus ieliec bļodā. Pievieno zirņus un pupiņas (bez šķidruma).

2. Sakapā dilles un pievieno salātiem

3. Sajauc ar majonēzi. Tad, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

Un viss – veselīgie salāti ir gatavi!

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+