Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
30. augusts, 2014
Drukāt

Rīsu un tītara filejas sacepums

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 125 g (viena paciņa) rīsu, 500 g tītara (vistas) filejas, 250 ml skābā krējuma, 2 olas, sāls.

Pagatavošana.

Sālsūdenī novārīt rīsus. Fileju sagriezt nelielos gabaliņos.

Atsevišķā traukā sajaukt kopā fileju, rīsus, krējumu, olas, pēc garšas pievienot sāli. Sagatavoto masu likt ietaukotā veidnē.

Cept cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 40-45 minūtes, līdz izveidojas brūna garoziņa.

Pēc vēlmēm īsi pirms gatavības sacepumu var pārkaisīt ar rīvētu sieru un vēl iešaut cepeškrāsnī.

Rotāt ar zaļumiem.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+