Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
26. jūnijs, 2014
Drukāt

Saldējumi, kas nekūst. Interesanta istabas rota. Darināšana soli pa solim

Foto - pustunchik.uaFoto - pustunchik.ua

Vajadzīgie materiāli:

porolona vai cita materiāla bumbiņas

1,5 m viegla kokvilnas auduma vai lentas

adata un diegs

karstā līme

krāsains ietinamais papīrs

materiāls iepakošanai, piemēram, vate

lentītes

1. No krāsaina auduma izgriež 110 cm garas un 4 cm platas sloksnes. Ideāli, ja ir zigzagšķēres. Var griezt arī platu lentu, tāpat – 110 cm garumā.

2. Sašuj sloksnes pa vidu, savācot audumu tā, ka to garums saīsinās līdz 20 cm.

3. Uz krāsaina papīra izveido saldējuma tūtas maketu.

4. Salīmē maketu konusā.

5. Piepilda konusa vidu ar vati.

6. No auduma izgriež apli 20 cm diametrā. Ieliek tajā bumbiņu un sastiprina audumu bumbiņas apakšā.

7. Bumbas apakšpusi apsmērē ar līmi tā, lai “saldējumu” varētu ielīmēt konusā. Pagaida, kamēr līme nožūst.

8. Pielīmē “saldējumam” riņķī sagatavotās krokainās lentes.

9. Lai “saldējumus” iekarinātu, piešuj bumbiņai smalku lentīti.

Materiāls no pustunchik.ua

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+