Sīpolu pīrāgs – aromātisks un maigs gardums 0

Sastāvdaļas – 700 – 800 g sīpolu, 150 g margarīna, 150 g cieta siera, 3 olas, 2 glāzes krējuma, 1,5 glāzes miltu, tējkarote malta muskatrieksta, 1/2 tējkarotes sodas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Traukā sajauc izsijātus miltus ar izkausētu, bet ne karstu margarīnu, 4 ēdamkarotēm krējuma. Pievieno sodu un sāli un samaisa mīklu. Tai jābūt elastīgai, maigai un nelīpošai.

Sīpolus notīra, sagriež ceturtdaļriņķos, pannā augu eļļā apcep, līdz tie ir mīksti. Pievieno muskatriekstu, sāli un piparus pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu izrullē un liek ietaukotā veidnē. Virsū liek apceptos sīpolus.

Olas ar atlikušo krējumu sakuļ, uzlej uz sīpoliem. Virsū uzkaisa sarīvētu sieru.

Pīrāgu cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram pusstundu, līdz izveidojas brūngana garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.