Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
17. augusts, 2012
Drukāt

Svaigie salāti ar balzamiko mērci un grilētu cūkgaļas fileju


Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: cūkgaļas fileja, sāls, garšviela “Piecu piparu maisījums”. Salātiem: salātu lapu maisījums, tomāti, marinēti gurķi, kartupeļi, sāls, pipari.

Mērcei: balzametiķis, sarkanie sīpoli, olīveļļa, sinepes, sāls, pipari.

 

 

Kā gatavot?

  Cūkgaļas fileju pārkaisa ar sāli un piecu piparu maisījumu, uz pannas apcep no visām pusēm. Ietin folijā un 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī. Saplūkā salātu lapas, pievieno sagrieztus tomātus, zilā sīpola ripiņas, marinētu gurķi, krāsnī apceptu vai eļļā vārītu kartupeļu daiviņas, pārkaisītas ar sāli un pipariem. Mērci gatavo, sajaucot balzametiķi ar olīveļļu, maisījumam pievieno sakapātu sarkano sīpolu, sāli, piparus un mazliet sinepes. Pirms pasniegšanas mērci iemaisa salātos. Uz šķīvja līdzās salātiem liek dažas cūkgaļas filejas šķēles.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+