Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
18. februāris, 2016
Drukāt

Talsu siers žāvētas krūtiņas mētelītī ar salātiem un jogurta mērci

Foto no tematiskās avīzes "Piens un tā produkti"Foto no tematiskās avīzes "Piens un tā produkti"
Sastāvdaļas

200 g siera,
120 g žāvētas cūkgaļas krūtiņas,
zaļumi,
olīveļļa,
dažādi salāti, tomāts.

Mērcei:
jogurts bez piedevām,
smalki sakapāti zaļumi un ķiploka daiviņa,
mazos gabaliņos
sagriezts marinēts gurķis,
sāls, pipari.

Cūkgaļas krūtiņu sagriež plānās garās šķēlītēs.

Sieru sagriež palielos kubiciņos, apviļā sasmalcinātos zaļumos un ietin krūtiņas šķēlītēs.

Liek uz pannas, apcep (lai siers sāk nedaudz kust).

Uz šķīvja kārto salātu lapas, tomātu šķēlītes, sieru mētelītī. Atsevišķā traukā pasniedz jogurta mērci.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+