Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
1. septembris, 2015
Drukāt

Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām

Foto no ikatia.comFoto no ikatia.com
Nepieciešams

* Mīklai 

5 olas

1 glāze cukura

1 glāze miltu

Krēmam

2 paciņas sviesta

1 bundžiņa kondensētā piena

0,5 bunžiņas baltā kondensētā piena

* Rotāšanai

Pārtikas krāsvielas: baltā, zaļā un sarkanā

Saulespuķu sēkliņas šokolādē

Kā gatavot

Olas un cukuru sakuļ, tad pievieno miltus un vēlreiz sakuļ.

Izcep mīklu uz pannas, kas ieziesta ar saulespuķu eļļu. Izcep. Atdzesē.

Sadala izcepto kūku četrās daļās. No sākuma uz pusēm, pēc tam katru – vēl uz pusēm.

Krēma pagatavošana

Paciņu sviesta un bundžiņu vārīta iebiezinātā piena sablenderē.

Katru cepuma kārtu pārsmērē ar krēmu un saliek vienu virs otra.

Tortes rotāšana

Ņem puspaciņu sviesta, karotīti iebiezinātā piena un sakuļ ar mikseri, sadala masu trīs daļās. Vienā daļā liek sarkanu krāsvielu, vienā – zaļo un vienā – balto.

Sarkano krēmu sakuļ ar mikseri. Ar to apziež kūkas augšu un vienu sānu.

Sakuļ zaļo krēmu. Ar to pārsmērē kārtu, kas būs arbūza “miza”.

Pēdējo, balto krēma kārtu izspiež ar konditorejas uzgali – tā būs arbūza “baltā maliņa”.

Rotā ar saulespuķu sēkliņām šokolādē.

 

Recepte no ikatia.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+