6. Saglabā ādu jaunu. 0

Ādas pīlings ir lielisks veids kā attīrīt ādu no atmirušajām tās daļiņām. Ieteicams pīlinga procedūras veikt vakarā pirms gulētiešanas. Jo tad āda netiek pakļauta ārējās vides ietekmei un tā var uzņemt visas vērtīgās nakts krēma sastāvdaļas.

Reklāma
Reklāma

7. Satriecošs matu kuplums.

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Gribiet iegūt viļņainus kuplus matus? Jums nebūt nevajag ķerties pie ruļļiem, vai loku šķērēm. Pilnīgi pietiks, ja jūs visā matu garumā ieklāsiet matu putas, sadalīsiet visus matus sešās (ja mati biezi, tad vairāk) daļās. Savirpiniet mazas copītes, kuras nostipriniet ar matadatām. Izžāvējiet matus ar fēnu. Izpiniet copītes un viss- GATAVS!

8. Skaistas pēdiņas.

Palutiniet savas kājiņas. Pagatavojiet pēdiņām vannu- bļodā sajauciet vienādās daļās siltu ūdeni un greipfrūtu sulu un pievienojiet vienu glāzīti degvīna. Sulā esošās skābes liks nolobīties atmirušajām ādas šūnām, izbalinās nagus. Degvīns izšķīdina ieēdušos netīrumus un palīdz atbrīvoties no nepatīkamām smakām. 10 minūtes pagājušas- var ķerties klāt pedikīram.

9. Vienkāršā ietīšanās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jums nav ne laika, ne līdzekļu apmeklēt SPA ietīšanās procedūras? Nepārdzīvojiet! Izdariet to mājās pati. Sajauc mitrinošo krēmu ķermenim ar barojošo masku sejai- pusi uz pusi. Iezied visu ķermeni, ietinies frotē halātā, vai dvielī un palien zem segas uz 10-15 minūtēm. Padomājiet par kaut ko jauku. Efekts būs tieši tāds pats kā pēc SPA apmeklējuma.

10. Stipri nagi.

Atcerieties- no sākuma nagus vīlējam, tad rokas mazgājam un tikai tad barojam ar krēmu, nevis otrādi. Šis vienkāršais likums palīdzēs saglabāt stiprus un veselus nagus.

11. Apsārtuma maskēšana.

Jūsu vaigi ir piesārtuši no noguruma un neizgulēšanās? Jums nāksies nomaskēt šīs noguruma pazīmes no sākuma ar korektoru un pēc tam ar tonālo krēmu un tikai tad uzliekot meikapu. Bet mēs jums silti iesakām izgulēties un jau laicīgi parūpēties par to, lai nekas nav jāmaskē.

12. Jūsu ādas mirdzumam.

Lai piedotu ādai mirdzumu uz kādu konkrētu pasākumu, jums būs jāpielieto neliela viltībiņa: sajauciet gaišu tonālo krēmu ar losjonu, kas piedod ādai mirdzumu. Noklājiet ar masējošām kustībām seju, kaklu un dekoltē zonu. Tad pārklājiet to visu ar pūderi, kuram klāt ir gaismu atstarojošās daļiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.