Publicitātes foto

Fiksie biezpiena un burkānu pīrādziņi Ilzes Jurkānes gaumē 0

Neskatoties uz to, ka manos krājumos ir daudz recepšu, par godu “Tukuma pienam” izdomāju vienu jaunu uzkodu – burkānu un biezpiena pīrādziņus, kas varētu konkurēt, vismaz Tukumā, ar sklandu raušiem, atklāj raidījuma “Latvijas gardākie stāsti” vadītāja Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
“Būs jādzīvo džemperos! Palīdziet mūsu energosistēmai!” Krievi savu panākuši
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Burkānus, ķiplokus un sīpolus apcep sviestā vai olīveļļā.

Samaisa bļodā kopā ar biezpienu, krējumu, olu, dillēm un garšvielām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež mīklu 10 X 10 cm (vai mazajiem pīrāgiem 5 X 5 cm) kvadrātos.

Iepilda ēdamkaroti maisījuma un pārloka, lai izveidotu trīsstūri.

Maliņas savieno, izmantojot dakšu. Apziež pīrāgus ar olu vai pienu.

Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos.

Cep 20 minūtes vai līdz mīkla ir smuki brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.