Piena zupa ar biezpiena klimpām 0
1 l piena, 250 g biezpiena, 2 olas, 3 ēdamkarotes miltu, sāls, cukurs.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā
58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Biezpienu ar miltiem, sakultām olām, sāli un cukuru samaisa viendabīgā masā un izveido klimpas. Pienu uzvāra un tajā liek klimpas. Maisot vāra, līdz biezpiena klimpas uzpeld virspusē. Pienu var iekrāsot, pievienojot saldu ogu sulu.