
8 piena zupas receptes. Lielāka dažādība, nekā tu vari iedomāties! 0
Piena zupa ar meloni
500–600 g melones, 5–6 glāzes piena, 1 olas dzeltenums, 1 ēdamkarote medus.
Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
134
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Meloni sagriež kubiciņos, iemaisa medu un katliņā tvaicē, līdz tā pārvēršas biezenī. Otrā katliņā ielej pienu, uzkarsē, bet nevāra, iemaisa olas dzeltenumu (ņemiet lauku vistas olu). Pievieno melones biezeni, samaisa. Zupu var ēst karstu vai atdzesētu.