8 piena zupas receptes. Lielāka dažādība, nekā tu vari iedomāties! 0

Piena zupa ar meloni

500–600 g melones, 5–6 glāzes piena, 1 olas dzeltenums, 1 ēdamkarote medus.

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
VIDEO. “Pasakaini Dziesmu svētki, tomēr, dārgie folkloristi, kas ir šis?” Liāna Langa neizpratnē par rusifikāciju svētkos
Lasīt citas ziņas

Meloni sagriež kubiciņos, iemaisa medu un katliņā tvaicē, līdz tā pārvēršas biezenī. Otrā katliņā ielej pienu, uzkarsē, bet nevāra, iemaisa olas dzeltenumu (ņemiet lauku vistas olu). Pievieno melones biezeni, samaisa. Zupu var ēst karstu vai atdzesētu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.