Foto – Aija Geida

Ābolu gredzeni mīklā 0

Ābolus nomizo un izdobj sēklotni, pēc tam sagriež 5 mm biezos gredzenos. Gatavo mīklu. Kviešu miltos ieberž mīkstu sviestu. Olām atdala dzeltenumus un sajauc ar kviešu miltiem, pielej gaišo alu. Visu samaisa un atstāj uz 30 minūtēm. Olas baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Tai jābūt vidēji šķidrai, pilošai. Ābolu gredzenus iemērc mīklā un cep karstā eļļā, līdz zeltaini brūni. Apkaisa ar pūdercukuru, kam piejaukta šķipsniņa malta kanēļa.

“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti… 79
Kokteilis
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Sieviešu izmisums un “vīrs uz stundu” – pasaules mediji raksta par šī pakalpojuma fenomenu Latvijā 13
Lasīt citas ziņas

! Var cept arī ziemas bumbierus un persiku šķēlītes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.