Foto – Aija Geida

Banāni mīklā 0

Banānus nomizo un katru sagriež sešos gabalos. Miltus sajauc ar kanēli un cepamo pulveri, pielej pienu un sablendē. Mīklai jābūt šķidrai, bet lai nenopilētu no augļa. Uzkarsē eļļu. Banānus mērcē mīklā un cep, līdz zeltaini brūni. Ar putu karoti izņem no karstās eļļas un uzliek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa. Bagātīgi apkaisa ar pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

! Šādā mīklā cep arī ābolus, persikus, plūmes un dārzeņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.