Foto – Aija Geida

Banāni mīklā 0

Banānus nomizo un katru sagriež sešos gabalos. Miltus sajauc ar kanēli un cepamo pulveri, pielej pienu un sablendē. Mīklai jābūt šķidrai, bet lai nenopilētu no augļa. Uzkarsē eļļu. Banānus mērcē mīklā un cep, līdz zeltaini brūni. Ar putu karoti izņem no karstās eļļas un uzliek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa. Bagātīgi apkaisa ar pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

! Šādā mīklā cep arī ābolus, persikus, plūmes un dārzeņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.