Marinētas paipalu olas ar kaperiem 0

Olas novāra un sapilda burkā. Citronam nogriež garu mizas spirāli bez baltā slāņa. Pusi citrona un mārrutku sakni sagriež gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Katlā liek garšaugus, kaperus, etiķi, medu un sāli. Pielej apmēram 250 ml ūdens un uzvāra. Sagatavoto marinādi uzlej olām, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Aizvāko. Olām jāļauj marinēties vismaz divas dienas, bet ne ilgāk par 10 dienām.

Ļoti pikanta uzkoda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.