Foto – AFP/LETA

Atturēšanas politika 15

“Rietumu stingra atbilde var stiprināt Kijevas spējas atsist turpmākus Krievijas uzbrukumus. Turklāt Kremlim, sastopoties ar stingru Rietumu atbildi, būs mazāks kārdinājums apdraudēt citu valstu, tostarp NATO dalībvalstu Igaunijas un Latvijas, drošību un teritoriālo vienotību,” secina ASV ekspertu grupa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Arī ASV prezidenta Obamas administrācija sākusi aizvien nopietnāk apsvērt iespējamu ieroču sūtīšanu Ukrainas armijai. Laikraksts “The New York Times”, atsaucoties uz avotiem Baltajā namā, ziņo, ka arī Obamas padomniece nacionālās drošības jautājumos Sūzena Raisa, kura iepriekš iebilda ieroču piegādēm Ukrainas armijai, tagad ir gatava diskutēt par “letālās” palīdzības sūtīšanu Kijevai. Arī ASV valsts sekretārs Džons Kerijs, kurš ceturtdien apmeklēs Kijevu, un ASV apvienotās štābu priekšnieku komitejas priekšsēdētājs ģenerālis Martins Dempsijs ir atvērti diskusijām par bruņojuma iespējamu sūtīšanu uz Ukrainu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.