Publicitātes foto

Pildīti ķirbju ziedi. Ilzes Jurkānes recepte 0

Piedāvājam izmēģināšanai vienu no Ilzes Jurkānes ķirbju receptēm

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Itālijā un vēl citās Vidusjūras valstīs, kā arī Amerikā, ir ļoti populāri pildīt ķirbju un kabaču ziedus un servēt tos kā uzkodu. Par to atcerējos, kad stāvēju lielā “Kliblapsu” ķirbju lauka malā un raudzījos uz skaistajiem ziediem. Sapratu – šis ir īstais laiks – un noplūcu desmit visglītākos ziedus!

Bļodā sakuļ 2 olas, pievieno 100 g rīvmaizes, 100 g Parmas siera, “Santa Maria” itāļu garšvielas, nedaudz sasmalcināta ķiploka un 1 ēd. k. eļļas. Šo masu pilda ziedos un liek cepamajā pannā, apkaisa ar piecu piparu maisījumu un apslaka ar olīveļļu. Cep cepeškrāsnī 175°C apmēram 20 minūtes. Servē siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.