
Foto – Aija Geida
Brūkleņu čatnijs. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem! 1
Ķiploka daiviņas sakapā.
Bumbierim izņem serdi un ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
“Gribēju nopirkt mazbērniem, bet apstulbu par cenu” – Dace vīlusies šī gada zemeņu cenā, bet vai tā tiešām ir augsta?
“Kur loģika šādai sistēmai?” Venta Armanda Kraukļa nepilngadīgais dēls saskaras ar ierobežojumiem tēva amata dēļ
Pievieno pārējās sastāvdaļas un pannā ar biezām malām uz lēnas uguns sutina, līdz masa sabiezē un brūklenes ir mīkstas.
Vīna etiķa vietā var izmantot ābolu etiķi.
Sinoptiķi brīdina rīdziniekus un vidzemniekus! Eiropas ziemeļaustrumos plašs ciklons – būs pamatīgs pūtiens!
Neticami, bet jūtami! Lielā daļā Latvijas vēl nemaz nav sākusies meteoroloģiskā vasara
“Esam nolēmuši palielināt finansējumu ceļiem!” Igaunija lāpīs ne tikai bedres, bet tai ir grandiozs plāns
Savukārt, ja masa ir ļoti bieza, var pievienot mazliet ūdens. Ideāla mērce pie medību un liellopu gaļas, grilējumiem.
Bumbieru uzputenis ar brūkleņu mērci
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Skābēti kāposti. 15 ieteikumi, lai izdotos kraukšķīgi un gardi
Ātrā kefīra – kanēļa kūka
Īpašas pankūku receptes: sāļas, saldas, pikantas. Rideļu saimnieces Ingūnas padomi
Kokteilis, ja trūkst vitamīnu
Riekstu un žāvētu augļu tāfelītes
Ķirbju sulas receptes locītavu un nieru veselībai