Kāļu sautējums
Kāļu sautējums
Kāļu sautējums

Kāļu sautējums
 0

KĀ GATAVOT?

Kāli sagriež nelielos kubiņos, liek sautējamā traukā. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai visi kāļu gabaliņi ir pārklāti. Pieber garšvielas, sautē, līdz saknes gandrīz gatavas. Tad klāt liek sviestu, krējumu un ūdenī iejauktus, apceptus miltus. Maisot karsē vēl apmēram 5 min, līdz mērce sāk burbuļot un kļūst viendabīga. Pārkaisa ar zaļumiem. Galdā ceļ kopā ar maltas gaļas ēdieniem vai siļķi.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.