Foto-Leta

Bērzu sulas želeja kūkai 0

Bērzu sulu var izmantot arī kūku želejām.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

– Biskvīta pirmo ripu noziež ar ievārījumu, liek nākamo ripu, ko pārklāj ar maisījumu, kas pagatavots no putukrējuma (saldais krējums saputots ar pūdercukuru) un svaigā siera “Mascarpone” vai “Philadelphia”, kam pievienots želatīns, lai masa būtu stabilāka (uz 100 g masas ņem 2 g želatīna). Tālāk liek trešo biskvīta ripu, uz tās – želeju, kas pagatavota no kļavu vai bērzu sulas, kurai pievienotas dzērvenes vai brūklenes, cukurs un želatīns. Jārēķinās, ka šī kūka ir kalorijām bagāta, – norāda šefpavāre Svetlana Riškova.

Konsultēja viesnīcas “Tallink Hotel Riga” restorāna “Elements” šefpavāre Svetlana Riškova.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.