Foto-Leta

Bērzu sulas želeja kūkai 0

Bērzu sulu var izmantot arī kūku želejām.

Reklāma
Reklāma
Nosauktas 12 valstis, kurās dzīvot būtu visdrošāk, ja sāktos Trešais pasaules karš
Velns slēpjas detaļās: 5 iezīmes, kas padara sievieti nepievilcīgu vīriešu acīs
Kokteilis
Ja esi dzimis kādā no šiem datumam, tu esi neglābjams romantiķis
Lasīt citas ziņas

– Biskvīta pirmo ripu noziež ar ievārījumu, liek nākamo ripu, ko pārklāj ar maisījumu, kas pagatavots no putukrējuma (saldais krējums saputots ar pūdercukuru) un svaigā siera “Mascarpone” vai “Philadelphia”, kam pievienots želatīns, lai masa būtu stabilāka (uz 100 g masas ņem 2 g želatīna). Tālāk liek trešo biskvīta ripu, uz tās – želeju, kas pagatavota no kļavu vai bērzu sulas, kurai pievienotas dzērvenes vai brūklenes, cukurs un želatīns. Jārēķinās, ka šī kūka ir kalorijām bagāta, – norāda šefpavāre Svetlana Riškova.

Konsultēja viesnīcas “Tallink Hotel Riga” restorāna “Elements” šefpavāre Svetlana Riškova.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.