Kļavu sulas un 
dzērveņu sorbets 0

Kā gatavot?

Ūdeni uzkarsē, pievieno glikozi un cukuru, karsē, līdz veidojas sīrups. Atdzesē. Pielej kļavu (vai bērzu) sulu. Brūklenes sa­blendē, masā iemaisa sīrupu, mazliet uzputo ar mikseri, izmantojot mīklai paredzētās lāpstiņas. Visu lej bļodā, liek saldētavā un vismaz trīs reizes ik pa stundai samaisa. Var pasniegt ar putukrējumu un ogām vai ar kūciņām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
Kokteilis
Mežāzis – spītība, Lauva – lepnums: kas traucē katrai zodiaka zīmei kļūt bagātai?
Kokteilis
Ko gaidīt no Trampa un Putina tikšanās? Mākslīgais intelekts prognozē trīs scenārijus, bet izceļ vienu
Lasīt citas ziņas

Konsultēja viesnīcas “Tallink Hotel Riga” restorāna “Elements” šefpavāre Svetlana Riškova.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.