Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11.   09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11. 09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Siera kūka ar bezē garoziņu un augļu asorti 0

KĀ GATAVOT

Sasmalcinātus cepumus sajauc ar izkausētu sviestu. Ieklāj kūkas formā, veidojot 2 cm augstas maliņas. Cep 180 grādos 15 min. Olu dzeltenumus sakuļ ar kondensēto pienu, maskarpones sieru un citronu sulu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aizvainojums uz mūžu: piecas zodiaka zīmes, kuras nespēj piedot pāri darījumus
Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
TV24
Rajevs: Ir skaidrs – krievi pie mūsu robežas uz noteiktu laiku koncentrēs savus spēkus
Lasīt citas ziņas

Pildījumu ieklāj kūkas pamatnē, cep vēl 10 min. Gatavo kūku izņem no krāsns, nedaudz atdzesē. Virsū klāj bezē masu, ko gatavo no sakultiem olu baltumiem un pūdercukura. 4 min apbrūnina 180 grādos cepeškrāsnī. Pasniedz ar augļiem vai augļu mērci.

Gatavoja Liepājas restorāna “Upe” pavārei RENĀTE PETROVSKA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.