Ēdieni restorānā Da Roberta, A. Čaka ielā 58. Foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Bezglutēna ravioli ar lasi 0

KĀ GATAVOT

Mīkla: 3 olām baltumu atdala no dzeltenuma. Bļodā iesijā miltus, pievieno sāli un 3 olu dzeltenumus, 1 veselu olu, eļļu. Mīca, līdz mīkla kļūst viendabīga un nelīp pie rokām. 20 min patur ledusskapī temperatūrā no 0 līdz 4 grādiem.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Lasim noņem ādu, sagriež sīkos kubiņos. Pievieno sāli un piparus, sajauc. Mīklu izrullē, liek formiņās, tajās – laša pildījumu, apziež ar olu. Pārklāj ar otru pastas mīklas kārtu, izspiež ravioli. Divas stundas tur -18 grādu temperatūrā. Sviesta un eļļas maisījumā apcep sakapātus sīpolus, ķiplokus. Pievieno baltvīnu, brīdi pavāra, ļaujot, lai iztvaiko alkohols. Pielej saldo krējumu, pieber nedaudz estragona. Ravioli ber verdošā ūdenī, vāra 30 sek. Liek klāt mērcei, samaisa. Kārto šķīvī, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.