Foto: Ilze Pētersone

Biezpiena krēms ar rupjmaizes švammkūku, skābā krējuma saldējumu un brūkleņu želeju 0

Kūka

480 g sakultu olu sajauc ar 200 g rudzu rīvmaizes, 80 g tumšā muskovado cukura, 100 g medus. Masu ielej sifonā un iepilda līdz pusei vienreizlietojamās papīra krūzēs, kas iepriekš jāsadursta ar asu priekšmetu. Liek gatavoties mikroviļņu krāsnī uz 2 min.

Reklāma
Reklāma

Krēms

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

180 g biezpiena sajauc ar 80 g saldā krējuma, cukuru un vaniļu pēc garšas un 4 g uzbriedināta želatīna. Izberž caur sietu un atdzesē ledusskapī.

Saldējums

Gatavo saldējuma iekārtā no 400 g skāba krējuma, 36 g citrona sulas, 160 g glikozes, 12 g brūkleņu, 12 g smiltsērkšķu, 168 g cukura un 100 g ūdens.

Želeja

CITI ŠOBRĪD LASA

125 g brūkleņu izberž caur sietu. Masu uzvāra kopā ar 52 g cukura līdz pirmajam burbulim un, strauji maisot, pievieno 4 g agara, turpina maisīt aptuveni minūti. Ielej garenā traukā, atdzesē un sablendē viendabīgā masā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.