Foto-Shutterstock

Biezpiena sacepums ar ogām un bez miltiem 0

Sastāvdaļas – 500 g biezpiena, 300 g svaigu vai saldētu ogu, 2 olas, 150 g cukura, 100 g mannas, 200 g skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Olas samaisa ar cukuru, pievieno biezpienu, visu kārtīgi samaisa.

Pievieno krējumu un mannu, visu samaisa.

Mīklai pievieno ogas un samaisa. Var arī nelikt mīklā ogas, bet liek veidnē masai pa vidu, lai veidojas kārtiņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar eļļu ietaukotā veidnē liek masu (ja vēlas kārtainu sacepumu, tad liek pusi masas, virsū ogas un tad otru pusi masas) un cep 180 grādos apmēram 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.