Biezpienmaize ar “Selgas” cepumiem. Viegls brīvdienas našķis 0

Sastāvdaļas 1. kārtai – 200 g “Selgas” cepumu, 100 g sviesta vai margarīna, 100 g medus. 2. kārtai – 360 g jeb 2 paciņas biezpiena, 150 g cukura un 50 g vanilīncukura, 1 ēdamkarote skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam”: Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti 29
Lasīt citas ziņas

Medu ar sviestu nedaudz pakausē un samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem.

Veidnē ieklāj cepampapīru un masu liek cepties uz 5 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrajai kārtai izberž biezpienu caur sietu, pieber cukuru, vaniļas cukuru.

Lai masa būtu vijīgāka, pieliek arī krējumu.

Uzliek pirmajai kārtai un pusstundu cep 160 grādos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.