Foto: Depositphotos

Brokastīs – auzu pārslu pankūciņas: Klasiskās un liesās. Mmm… 3

Autors: Anna Skariņa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 183
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas ir vērtīgs pilngraudu produkts, kas nodrošina ķermeni ar šķiedrvielām, tādējādi ilgāk saglabājot sāta izjūtu, kā arī tās spēj samazināt holesterīna līmeni organismā, satur vitamīnus, minerālvielas un olbaltumvielas.

Daudzi labprāt no rīta mielojas ar auzu pārslu putru, bet ēdienkartes dažādošanai iesakām pagaršot auzu pārslu pankūkas, un būsiet pārsteigti, cik tās ir gardas, ne tikai veselīgas, turklāt ātri pagatavojamas.

Piedāvājam 2 receptes

Klasiskās auzu pārslu pankūkas

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto: Depositphotos


Sastāvdaļas

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu

• 7 ēdamkarotes kefīra

• 2 olas

• Augu eļļa

Pagatavošana

• Visas sastāvdaļas sablendē ar blenderi.

• Pievieno sāli un nedaudz piparu.

• Ļauj 5 minūtes mīklai atpūsties

• Cep pannā, uzliekot vāku un apgriežot tikai tad, kad pankūka jau “aprauta” un vairs nelīp pie lāpstiņas.

Liesās pankūkas

Sastāvdaļas

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu

• 5 ēdamkarotes piena

• 2 olas

Pagatavošana

• Visu tāpat kā pirmajā variantā sasmalcina ar blenderi, pievieno nedaudz sāls un piparu.

• Cep pretpiedeguma pannā bez taukvielām, ielejot masu aukstā pannā un uzliekot vāku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.