Bumbieris medus un zilā siera glazūrā 0
Kā gatavot?
Bumbierim izņem vidu, ieliek gabaliņu Rokforas vai “Dor Blue” siera, pārlej ar dažām karotēm medus, pārkaisa ar rīvētām piparkūkām. Cep cepeškrāsnī, līdz bumbieris gatavs.
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9
1
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.



