Brizē mīkla 0
Sastāvdaļas
250 g miltu;
3 ēdamkarotes ūdens;
150 g sviesta;
šķipsniņa sāls.
Miltus divreiz izsijā. Uzkalniņa centrā izveido bedrīti, kurā pakāpeniski ielej ūdeni. Pievieno uz smalkas rīves sarīvētu sviestu, sāli un iejauc mīklu.
Izveido no mīklas bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                3 gardas biezpienmaizes receptes: klasiskā, ar ogām un pat marcipānu
                            
                            
                                                Burvīgā “Oreo kūka” ar šokolādi un zemenēm. Saimnieces Inas Frīdbergas recepte
                            
                            
                                                Mājās cepta maize ar sieru. Pagatavošana 5 soļos
                            
                            
                                                Savvaļas pica – garda un diezgan veselīga
                            
                            
                                                Vieglā medus kūka. Ātri pagatavojama, neprātīgi garda!
                            
                            
                                                Mazas omulīgas un gardas kūciņas
                            
                            
                                                Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
                            
                            
                                
                                            Maize pēc senču receptēm, no eko rudziem. Ilze Jurkāne ciemos Rankas pagasta “Ķelmēnos”
                            
                            
            
            
                
                
                
                            
                
                            
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            
                
                            


