Smilšu mīkla 0
Sastāvdaļas
300 g miltu
50 g pūdercukura;
125 g sviesta;
šķipsniņa sāls;
1 ola.
Paņem lielu bļodu un tajā rūpīgi saberž cukuru un sviestu.
Citā bļodā ieber miltus, izveido tajos bedrīti un pievieno olu, sāli un sviestu kopā ar cukuru.
Iejauc mīklu, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Gatavo mīklu uzmanīgi izrullē.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                3 gardas biezpienmaizes receptes: klasiskā, ar ogām un pat marcipānu
                            
                            
                                                Burvīgā “Oreo kūka” ar šokolādi un zemenēm. Saimnieces Inas Frīdbergas recepte
                            
                            
                                                Mājās cepta maize ar sieru. Pagatavošana 5 soļos
                            
                            
                                                Savvaļas pica – garda un diezgan veselīga
                            
                            
                                                Vieglā medus kūka. Ātri pagatavojama, neprātīgi garda!
                            
                            
                                                Mazas omulīgas un gardas kūciņas
                            
                            
                                                Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
                            
                            
                                
                                            Maize pēc senču receptēm, no eko rudziem. Ilze Jurkāne ciemos Rankas pagasta “Ķelmēnos”
                            
                            
            
            
                
                
                
                                
                
                                
                
                            
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            


